Движение за национална кауза – ДНК е неправителствена организация, създадена в началото на 2016-а по идея на Андрей Арнаудов и събрала за свои съмишленици популярни лица от различни сфери на обществения живот.
Ние всички сме загрижени каква България ще оставим след нас. Работим активно за реализиране на идеи, кампании и политики за справяне с демографската криза. Ние вярваме, че българите зад граница са безценен капитал. Защитаваме интересите, както на новата емиграция, така и етническите българи от съседни държави. Ние сме за устойчиво развитие на регионите, което не нарушава връзката между човек и природа.
За нас водещият проблем е постепенното изчезване на българското ДНК.
От основаването си досега ДНК реализира най-успешната мултимедийна кампания по отношение на демографския проблем у нас –  „Направи го сега“. Чрез нея ние от ДНК насочваме общественото и медийното внимание към темата с отложеното раждане и късното семейно планиране.

Искаме да инициираме законодателни промени за промяна на средата за отглеждане на децата в България и да създадем по-добри условия за младите семейства у нас. Кампанията е с подкрепата на Българската православна църква и под патронажа на Българския патриарх Неофит.

Продължаваме дейността си, предприемайки конкретни действия по два проекта в две направления: Раждаемост (с кампанията “Направи го сега”) и Емиграция (с платформата Bulgaria Wants You).

Уверени сме, че дейността по тези направления може да даде позитивни резултати и да подпомогне значително стимулирането на процесите по обръщане на демографския прираст.

ДНК е Неправителствена организация, която се финансира с подкрепата на партньори и дарители, а не с държавни или европейски средства.

Официален сайт на организацията: https://dnk-bg.com